Gion Nándor Novellapályázat 2013

A Gion Nándor Emlékház, a Forum Könyvkiadó Intézet és a Magyar Nemzeti Tanács novellapályázatot hirdetett február 1-jén, az író születésnapján. A díj eredetileg magyar nyelven írt pályamű szerzőjének ítélhető oda. A jeligével ellátott pályamunkák beérkezési határideje 2013. június 1-je. Arra kérjük a pályázókat, hogy a beküldött pályaművekhez zárt borítékban csatolják személyi adataikat, pontos elérhetőségüket (cím, telefon, ímél). Az eredményeket a Gion Nándor Emlékház honlapján teszik közzé. A bírálóbizottság július 27-én, a vajdasági magyar irodalom napján adja át a díjakat a Gion Nándor Emlékházban Szenttamáson.

Az első helyezett oklevelet, érmet és egy szerbiai átlagfizetésnek megfelelő jutalomösszeget, a második és harmadik helyezett oklevelet és pénzjutalmat kap. A három legjobb és a bírálóbizottság által kiadásra javasolt valamennyi alkotás megjelentetését az újvidéki Forum Könyvkiadó Intézet vállalja.

A kéziratokat nyomtatott és elektronikus változatban kizárólag postai úton kérjük a Gion Nándor Emlékház címére küldeni:
Gion Nándor Emlékház
Popovača venac u. 30.
21480 Srbobran (Szenttamás)
Szerbia
Bővebb információ: gionnandoremlekhaz@gmail.com