H Í R E K


Gion-darabot mutatnak be a királyhalmi színjátszók

         

Az Ezerjó Drámacsoport az Engem nem úgy hívnak című regényből készített előadást

          Évtizedes kihagyás után a királyhalmi Petőfi Sándor Művelődési Egyesületnek ismét vannak színjátszói, akik most készülnek első bemutatójukra. Az Ezerjó Drámacsoport január 26-án, vasárnap 18 órakor mutatja be a helyi kultúrotthonban a Gion Nándor Engem nem úgy hívnak című regényéből készült előadást, amelyet Berényi Emőke állított színpadra, jelentették be a szervezők.
Az előadás szereplői Berényi Sarolta (Elbeszélő), Csécsei Hermina (Kéményseprő), Csorba Edvin (súgó, mindenes), Horváth Rebeka (Titi), Kovács Fanni (Sabol), Rácz Edvárd (Péter), Szalma Balázs (Dollár), Valkovics Anett (Hajóslegény), Valkovics Patrik (Pollák), Varga Andrea (Barth), Varga Réka (Fifi, céllövöldés) és Velez Varga Lilla (Rea).
A szervezők ígérete szerint a közönség egy 1970-ben íródott, de a mai napig érvényes üzenetet hordozó, nagy sikerű ifjúsági regény első színpadi adaptációját láthatja a gyerek- és felnőttkor határán való egyensúlyozásról, a felelősségvállalás nehézségeiről és a kezdeti suta szerelmi próbálkozásokról. A darab főhősei helyüket nem lelő kamaszok, akik eldöntik, elhagyják az otthonukat, hogy együtt próbáljanak szerencsét a nagyvilágban. Vajon sikerül eljutniuk a tengerre, vagy örökre egy autószerelő műhelyben ragadnak? – erre a kérdésre kaphatnak választ az érdeklődők.

Forrás

http://www.vajma.info/cikk/kultura/9155/Gion-darabot-mutatnak-be-a-kiralyhalmi-szinjatszok.html

VISSZA